Este kinetoterapeut și a terminat facultatea în anul 2015 la Universitatea Națională de Educație fizică și sport specializarea „kinetoterapie și motricitate speciala”. Totodată nu a renunțat la studiu după terminarea facultății și din dorința de a învăța mai mult a continuat și masterul tot în cadrul U.N.E.F. S-ului cu specializarea „Nutriție și remodelare corporala”, deoarece consideră că în ziua de azi tot mai mulţi oameni(atât adulți cât și copii) suferă de supraponderalitate conducând spre obezitate de diferite grade. După părerea ei atât kinetoterapia cât și nutriția se combină armonios în ședințele de recuperare.

Terapeuta noastră a participat şi la „Congresul Internațional de educație fizică și kinetoterapie a 7 ediție „ , cât și la cursul de specializare în kinesio-taping și va mai urma și alte cursuri din dorința de a le oferi pacienților săi tot ceea ce este de calitate și nou pentru o recuperare mai rapidă și eficientă.

Astfel descrierea ei sună cam aşa:

„Sunt o fire veselă, pozitivă, energică, dar și răbdătoare, deoarece am ales să-mi dedic din timpul meu kinetoterapiei pediatrice. Am învățat în toți aceşti ani de experiență că munca pe care o depunem în terapie are drept scop final recuperarea şi corectarea deficienței cu care pacientul se confruntă. De fiecare dată activitatea pe care o depun, o fac din suflet pentru un alt suflet mai mic sau mai mare.

Mă bucur că fiecare pacient cu care am colaborat a plecat

mulțumit și a revenit la nevoie, cu încredere.

Imi iubesc meseria și o practic din dragoste.